Groepenkast vervangen of aanleggen

De groepenkast is het elektronische hart van uw huis of kantoor. Vanuit de groepenkast of meterkast wordt uw woning voorzien van stroom. Wilt u een nieuwe groepenkast aanleggen in uw nieuwbouwwoning of -kantoor? Of wilt u uw huidige groepenkast vervangen, omdat er bijvoorbeeld nog geen aardlekschakelaar in zit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Elektricien nodig? Neem gerust contact met ons op! Tel: 06-41939368

Groepenkast uitbreiden

Wanneer u uw elektrische installatie uit gaat breiden, kan u genoodzaakt zijn uw groepenkast uit te breiden. Zoals wanneer u een nieuwe keuken laat plaatsen. Dan is er een grote kans dat u meer elektrische apparaten aan gaat sluiten. Vaak is daarvoor een uitbreiding van uw groepenkast nodig. Vonk Elektro adviseert u hier graag bij en legt als dat nodig is de nieuwe groepenkast voor u aan.

 

Tarieven groepenkast

Iedere groepenkast is anders. Toch kan het fijn zijn alvast een idee te hebben wat uw nieuwe groepenkast ongeveer gaat kosten. In onderstaande tabel ziet u richtprijzen. Neem voor een op maat gemaakte offerte contact met ons op.

 

Vonk Elektro: Veilig en vertrouwd

Een groepenkast aan laten leggen door Vonk Elektro is altijd veilig en vertrouwd. Wij hanteren de geldende installatie- en veiligheidsnormen, zodat u zeker weet dat uw groepenkast klaar is voor de toekomst!

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Adresgegevens:

Vonk Elektro 
Johannes Sinthenstraat 33
7412 EB Deventer

Tel: 06-41939368

Openingstijden:

Maandag: 9-17 uur
Dinsdag: 9-17 uur
Woensdag: 9-17 uur
Donderdag: 9-17 uur
Vrijdag: 9-17 uur
Zaterdag: 10-16 uur

Overige gegevens

Kvk: 57198853
Bank:

Privacy verklaring